یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرح پژوهشی دکتر کامران زینال زاده عضو هیئت علمی گروه آبیاری و زهکشی به عنوان طرح پژوهشی منتخب دانشگاه ارومیه در کتاب «طرح‌ های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ ها و پژوهشگاه های کشور در سال 1400» معرفی شد.

طرح دکتر زینال زاده و دکتر حبیب زاده آذر با عنوان «روش نوین آبیاری نهال ها و بوته های کشت شده برای جلوگیری از گرد و غبار در حاشیه دریاچه ارومیه» که در قالب عقد قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در سال های 1399 تا 1400 انجام و منجر به ایجاد تحول در کشت موفق نهال ها و بوته ها در مناطق بیابانی و بدون دسترسی مستمر شده است.

کاهش 30 درصدی مصرف آب، تأمین آب مطمئن و خودکار، و کاهش هزینه نیروی انسانی بدون نیاز به پمپاژ و مصرف برق از جمله مزایا و دستاوردهای این طرح است.   کتاب معرفی طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در سال 1400 به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است. در این کتاب، طرح های برتر منتخب از 77 دانشگاه، 9 پژوهشگاه و دستگاه های اجرایی تشریح شده اند.

جهت دریافت فایل کامل این کتاب اینجا را کلیک کنید