یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

دکتر احمد علیجانپور رئیس و دکتر عباس شفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه از دکتر ابوالفضل علیرضالو عضو هیات علمی و دبیر اجرایی دهمین کنگره ملی گیاهان دارویی به جهت اجرای شایسته این کنگره به میزبانی دانشگاه ارومیه که با حضور 400 نفر از اساتید و پژوهشگران این حوزه برگزار شد، با اهدای لوحی تقدیر و تشکر نمودند.

در قسمتی از این لوح آمده است:

«تلاش خالصانه و صادقانه جنابعالی تجسم وظفیه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. به طور حتم کار برای رضای خداوند بدون اجر و پاداش نخواهد ماند و ثمره این بذر، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نویدبخش آینده ای پرنشاط و زیباست. بدین وسیله از تلاش و کوشش بی دریغ حضرتعالی در کسوت دبیر اجرایی دهمین کنگره ملی گیاهان دارویی که تیرماه سال هزار و چهارصد و دو به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد و موجبات رضایت و خرسندی تمامی شرکت کنندگان در این همایش بالاخص جناب آقای دکتر پیمان صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (دبیر علمی این کنگره) نیز واقع گردید، کمال قدردانی و تشکر را می نماید.»