سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

مقالات اعضای هیات علمی دانــشگاه ارومیه به عنوان مقالات پراستناد گزارش شد.

بر طبق بررسی­های انجام شده در واحد علم سنجی دانشگاه، در ارزیابی­های صورت گرفته از پایگاه استنادی WOS، دو مورد از مقالات آقایان دکتر میر خلیل پیروزی فرد و دکتر سجاد پیرسا از اعضای محترم هیئت علمی دانشکده کشاورزی به عنوان مقالات پراستناد گزارش شده اند. مشخصات این دو مقاله به جدول زیر می باشد:

چارک نشریه

نشریه IF نام نشریه سال نشر عنوان مقاله نویسنده مسئول ردیف
Q2 2.34 FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS: Part A 2020 Smart film based on chitosan/Melissa officinalis essences/ pomegranate peel extract… دکتر میر خلیل پیروزی فرد 1
Q1 4.244 FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE 2020 Conducting/smart color film based on wheat gluten/chlorophyll/polypyrrole nanocomposite دکتر سجاد پیرسا 2

لازم به ذکر است :

در مقاله ردیف شماره 1- اسامی دکتر سجاد پیرسا، ایرج کریمی ثانی، میرخلیل پیروزی­فرد و عارف عرفانی با نام سازمانی دانشگاه ارومیه  به عنوان مولف همکار درج شده است.

در مقاله ردیف شماره 2- نام سرکار خانم دکتر فروغ محترمی با نام سازمانی دانشگاه ارومیه به عنوان مولف همکار درج شده است.

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.