چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

فراخوان انجمن علمی گیاهان دارویی استان آذربایجان غربی

انجمن علمی گیاهان دارویی ایران با مجوز رسمی از وزارت علوم در سازمان تحقیقات جنلگها و مراتع کشور در کرج ایجاد و مستقر گردیده است. طبق اساسنامه مصوب، این انجمن علمی در استانها و شهرستانها، در راستای پیشبرد اهداف محوله دفتر نمایندگی ایجاد می نماید. انجمن علمی گیاهان دارویی استان آذربایجان غربی از سال ۱۳۹۴ در دانشگاه ارومیه ایجاد شده و هر ساله با برگزاری همایشهای ملی، برگزاری کارگاههای آموزشی، اجرای طرحهای پژوهشی، ایجاد کارگروه گیاهان دارویی در نهادهای مختلف، همکاری های بین المللی  و... ادامه داده است. با نظر به پیشرفت سایر استانها در زمینه تولید و فراوری گیاهان دارویی و عقب ماندگی استان در این زمینه، برآن شدیم تا شعبات شهرستانی خود را تقویت کنیم تا کمکی هر چند ناچیز به پیشرفت و توسعه این صنعت در استان نموده باشیم. از هم اکنون دستان گرم همه دوستان را میفشاریم و آماده همکاری با عزیزان هستیم.

همراهان گرامی

انجمن علمی گیاهان دارویی استان آذربایجان غربی در نظر دارد جهت توسعه کشت و فراوری گیاهان دارویی بذور گیاهان دارویی را به طور رایگان در اختیار کشاورزان قرار دهد. راهنمایی، نظارت و فروش گیاهان دارویی تولیدی را نیز عهده دار خواهد بود.

رازیانه، زنیان، زیره، کالندولا یا گل همیشه بهار، نهال گل محمدی، پاجوش سماق

دکتر امیر رحیمی