امـروز

سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

هرهــفته یک فناوری: خــشک کن رسـانـــشی میوه و مواد غذایی با فناوری گرمایش القایی

معرفی فناوری یا محصول

خشک کن مذکور بر اساس فناوری القایی- تماسی عمل می کند و می توان از آن برای خشک کردن طیف وسیعی از محصولات کشاورزی استفاده نمود. توسعه این فناوری در خشک کن ها برای اولین بار توسط این تیم انجام شده و در واقع خشک کن مذکور دارای هیچ نمونه مشابه خارجی و داخلی نمی باشد.    

ویژگی‌ها و مزایای رقابتی محصول

فناوری منحصر به فرد استفاده شده در این خشک کن باعث گردیده تا دستگاه مذکور نسبت به خشک کن‌های موجود دارای مزایای انحصاری زیر باشد: 1- قابلیت خشک کردن طیف وسیعی از محصولات 2- کیفیت بالای محصول خشک شده 3- مصرف انرژی کم 4- زمان کوتاه خشک کردن 5- قابلیت اعمال پیش تیمارها 6- ساختار و کاربری ساده

 

 موارد کاربرد

1- خشک کردن انواع میوه های کامل مانند انگور، آلو، زرد آلو و ...

2-خشک کردن انواع میوه های چیپس شده مانند سیب، پرتقال، هلو و ...

3-خشک کردن انواع سبزیجات، قارچ ها و گیاهان دارویی مانند گل محمدی

4-خشک کردن انواع محصولات کشاورزی شامل گوجه فرنگی، خشکبار و ...

5-خشک کردن انواع مواد صنعتی

معرفی تیم طراحی و توسعه محصول

دستگاه مذکور توسط تیم طراحی و ساخت متشکل از دکتر وحید رستم پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دکتر احمد پیری دکترای مکانیک بیوسیستم و مهندس سید حجت موسوی کارشناس ارشد مهندسی مکانیک طراحی و ساخته شده است.

 

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.