سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

پدر علم کویرشناسی و عضو هیات علمی سابق دانــشگاه ارومیه درگذشت.

پرفسور پرویز کردوانی پدر علم کویرشناسی و عضو هیات علمی سابق دانشگاه ارومیه درگذشت.

پرفسور پرویز کردوانی، دارنده نشان درجه یک دانش و چهره ماندگار که به "پدر علم کویرشناسی ایران" شهرت دارند، در سن ۹۰ سالگی دارفانی را وداع گفت.
ایشان در سال ۱۳۴۵ موفق به اخذ مدرک دکترا با بالاترین امتیاز شد و پس از بازگشت از آلمان در دانشکده کشاورزی ارومیه به عنوان عضو هیات علمی استخدام شده و به فعالیت پرداخت.
درگذشت این استاد فرهیخته و عضو سابق هیات علمی دانشگاه ارومیه را به خانواده محترم آن مرحوم، اساتید، دانشجویان و جامعه علمی و دانشگاهی کشور، تسلیت عرض کرده و از درگاه پروردگار متعال برای آن زنده‌یاد، غفران و رحمت واسعه الهی مسالت می‌کنیم.

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.