سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

طرح کاشت دومین مزرعه یک هکتاری گل محمدی در فضای سبز دانــشگاه ارومیه به همت مدیریت امورپــشتیبانی انجام شد

طرح کاشت دومین مزرعه یک هکتاری گل محمدی در فضای سبز دانشگاه ارومیه در مجاورت دانشکده منابع طبیعی به همت مدیریت امور پشتیبانی و دکتر امیر رحیمی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی انجام شد.

عملیات کاشت دومین مزرعه یک هکتاری گل محمدی با توجه به ضرورت احیا دریاچه ارومیه، فرهنگ سازی کشت و کار گیاهان دارویی و معطر کم آببر و در راستای کاهش مصرف آب در فضای سبز دانشگاه ارومیه اجرا گردید.

دکتر عبدی سرای مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه ارومیه نیز بیان کرد: ادامه طرح کاشت گیاهان دارویی هفته بعد در فضای مجاور استخر دانشگاه، با کاشت بوته های بیدمشک آغاز خواهد شد.

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.