سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

انتخاب پایان نامه دانــشجوی دانــشکده کــشاورزی دانــشگاه ارومیه به عنوان پایان نامه برتر تقاضامحور آموزش عالی کــشور

پایان نامه آقای عثمان رایگان دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پرورش زنبور عسل به راهنمایی دکتر مختار غفاری استادیار گروه علوم دامی با عنوان «مقایسه عملکرد چهار گروه نژادی زنبور عسل (کارنیکا، ایتالیایی، مدا و هیبریدی از مدا و کارنیکا) در مناطق کوهستانی غرب کشور ایران» به عنوان پایان نامه های تقاضامحور برگزیده دانشگاه ارومیه در سال 1400 معرفی شد. در این کتاب، 90 پایاننامه و رساله تقاضامحور دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی، معرفی و تشریح شده اند.

جهت دهی پایاننامه ها و رساله های دانشجویی به سمت پژوهش های کاربردی در راستای افزایش اثر بخشی و کمک به حل مشکلات جامعه و صنعت، یکی از مهمترین اولویت های معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در طی سال های اخیر بوده است.

لازم به ذکر است تعداد پایان نامه های تقاضامحور دانشگاه ارومیه در طی دو سال اخیر از رشد سه برابری برخوردار بوده و در این مدت تعداد 52 پایاننامه تقاضامحور، پس از عقد قرارداد با کارفرما وارد فاز اجرایی شده اند.

پیش بینی انواع حمایت ها، تشویق ها و تسهیلات به منظور افزایش سهم پایاننامه های تقاضامحور، چه در سطح دانشگاه و چه در سطح ستاد وزارتخانه، در دست بررسی و اقدام است.

دانشگاه ارومیه کسب این موفقیت را خدمت دانشجویان و اساتید راهنما و مشاور پایان نامه های تقاضامحور برگزیده تبریک عرض می کند.

جهت دریافت نسخه کامل این کتاب اینجا را کلیک کنید.

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.