انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با حمایت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار میکند:
وبینار کاربرد رنگ های طبیعی و مصنوعی خوراکی در صنایع غذایی
مدرس: جناب آقای سهند سهرابی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی تهران
زمان برگزاری: ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ - ساعت ۱۷ الی ۲۰
هزینه ثبت نام: ۳۰ هزار تومان
همراه با صدور گواهی معتبر دانشگاه ارومیه
جهت ثبت نام با شماره واتساپ ۰۹۱۸۵۳۹۸۲۹۱ در ارتباط باشید
instagram: fst_urmia @urmia_foodscience