امـروز

پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳

وبینار | کــاربرد رنگ های طبیعی و مصنوعی خوراکــی در صنایع غذایی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با حمایت مدیریت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه برگزار می‌کند: 

 

وبینار کاربرد رنگ های طبیعی و مصنوعی خوراکی در صنایع غذایی 

مدرس: جناب آقای سهند سهرابی  دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی تهران   

 زمان برگزاری: ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ - ساعت ۱۷ الی ۲۰ 

هزینه ثبت نام: ۳۰ هزار تومان   

همراه با صدور گواهی معتبر دانشگاه ارومیه   

جهت ثبت نام با شماره واتساپ ۰۹۱۸۵۳۹۸۲۹۱ در ارتباط باشید 

instagram: fst_urmia @urmia_foodscience