امـروز

سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳

وبینار | کــاربرد رنگ های طبیعی و مصنوعی خوراکــی در صنایع غذایی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با حمایت مدیریت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه برگزار می‌کند: 

 

وبینار کاربرد رنگ های طبیعی و مصنوعی خوراکی در صنایع غذایی 

مدرس: جناب آقای سهند سهرابی  دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی تهران   

 زمان برگزاری: ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ - ساعت ۱۷ الی ۲۰ 

هزینه ثبت نام: ۳۰ هزار تومان   

همراه با صدور گواهی معتبر دانشگاه ارومیه   

جهت ثبت نام با شماره واتساپ ۰۹۱۸۵۳۹۸۲۹۱ در ارتباط باشید 

instagram: fst_urmia @urmia_foodscience

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
9 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.