اولین همایش ملی فناوری های خوراک در طیور به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه در افتتاحیه این همایش با اشاره به اهمیت صنعت پرورش طیور گفت: سرانه ی مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۲تا ۲۸کیلو است و این امر نمایانگر نقش اساسی و گسترده ی صنعت مرغ در تامین غذای مردم است.
دکتر شفیعی افزود: تامین این میزان از منابع پروتئینی نیازمند تامین تغذیه و خوراک طیور است که منجر به واردات سالانه ۱۴میلیون تن خوراک طیور هستیم .
وی با بیان اینکه شُک های قیمتی در ماه های اخیر و تحریم های اعمالی تاثیر زیادی در این عرصه دارد که باید در پی یافتن منابع دیگری برای تامین خوراک طیور باشیم که همه ی اینها نیازمند فناوری و تکنولوژی و روش های نوین در این حوزه میباشد و هدف این همایش دستیابی به این روشها از طریق تبادل اطلاعات بین دانشمندان و صاحبان این صنایع و شرکت های دانش بنیان است.
فناوری و فرآوری خوراک طیور ،مدیریت تغذیه و پرورش طیور،ژنتیک و اصلاح نژاد و فیزیولوژی طیور محورهای این همایش ۲روزه بود.
همچنین از ۱۶۵ مقاله ی ارسالی به این همایش ۱۳۵مقاله پذیرش شد.
همچنین در این همایش ۱۶سخنرانی برگزار و از مقالات برگزیده تجلیل شد.
دکتر محسن دانشیار استاد گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه دبیر علمی و دکتر سینا پیوستگان استادیار گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه دبیر اجرایی این همایش علمی بودند.