نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا، با محوریت صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، به همت انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و نوآوری در میان دانشجویان و متخصصان این حوزه و همچنین شناسایی و تقدیر از برترین پژوهشها و فناوریهای نوین، در تهران برگزار شد. در این جشنواره، پس از بررسی و ارزیابی رزومههای ارسالشده از سوی دانشجویان رشتههای صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی از دانشگاههای وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نهایت هفت دانشجو بهعنوان برترینهای جشنواره انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند. در میان برگزیدگان این جشنواره، دو دانشجوی دانشگاه ارومیه نیز موفق به کسب افتخار شدند. دانیال حسنی، دانشجوی دانشگاه ارومیه، عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر را به خود اختصاص داد و نجمه سهرابی، دیگر دانشجوی این دانشگاه، موفق به کسب عنوان مقاله برتر شد.
دانشکده کشاورزی این موفقیت ارزشمند را به این دو دانشجوی پرتلاش و اساتید گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی تبریک گفته و از تلاشهای آنان قدردانی میکند