امروز

سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

رشته مهندسی آب , مفاهیم پایه در علم آب و خاک را مد نظر دارد و دانشجویان با اصول مهندسی و روشهای آبیاری, طراحی سیستمهای زهکشی , طراحی سازه ها و شبکه های آبیاری و طراحی و کاربرد تجهیزات نوین آبیاری آشنایی کامل پیدا می کنند. زمان تاسیس گروه سال 1348 می باشد.

هم اکنون گروه مهندسی آب دارای 11 نفر هیات علمی , 4 نفر بورسیه دکتری , 4 نفر کارشناس و 220 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی و 25 نفر کارشناسی ارشد در دو گرایش سازه های آبی و آبیاری - زهکشی می باشد.  'براي سال 1393 دو گرايش جديد كارشناسي ارشد؛  " بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی گیاهان باغبانی" و "فیزیولوژی و فنآوری پس از برداشت محصولات باغبانی" و دو گرايش دكتري؛ " فیزیولوژی و فنآوری پس از برداشت محصولات باغبانی" و "گیاهان داروئی، ادويه‌اي و عطری" به دوره‌هاي فعال اضافه خواهند شد..