امروز

پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۷
گروه علوم و صنایع غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشکده

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با بیش از 30 سال سابقه یکی از با قدمت ترین گروههای علوم و صنایع غذایی در کشور می باشد. هم اکنون گروه علوم و صنایع غذایی در گرایش تکنولوژی مواد غذایی در دوره کارشناسی، گرایشهای شیمی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ میکروبیولوژی صنایع غذایی و تکنولوژی صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشجو پذیرفته و مشغول فعالیتهای آموزشی و پژوهشی می باشد.

ارتباط موثر و فعال بین دانشگاه و صنعت جهت حل مشکلات فنی و کیفی و هموار کردن راههای ارتباط صنعت و دانشگاه، ارتقا کارایی و اثربخشی پژوهشهای کاربردی و استفاده کارآمد از قابلیت ها و ظرفیت های موجود از جمله اهداف راهبردی گروه علو م و...

ادامه معرفی

گروه علوم و صنایع غذایی

مدیر گروه
کنترل کیفیت مواد غذایی
رتبه علمی:
استاد
m.alizadeh@urmia.ac.ir
معاون گروه
تکنولوژی روغنهای خوراکی
رتبه علمی:
استادیار
h.almasi@urmia.ac.ir

رشته های تحصیلی

گروه علوم و صنایع غذایی
کارشناسی:
  1. كارشناسي علوم و صنایع غذایی - تبدیل مواد غذایی
کارشناسی ارشد:
  1. كارشناسي ارشد صنایع غذایی
  2. کارشناسی ارشد علوم مواد غذایی
  3. کارشناسی ارشد زیست فناوری مواد غذایی
  4. کارشناسی ارشد فناوری مواد غذایی
دکتری:
  1. دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی
  2. دکتری شیمی مواد غذایی
  3. دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی
  4. دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

فــرمها