امروز

چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
گروه علوم و صنایع غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی

معرفی دانشکده

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با بیش از 30 سال سابقه یکی از با قدمت ترین گروههای علوم و صنایع غذایی در کشور می باشد. هم اکنون گروه علوم و صنایع غذایی در گرایش تکنولوژی مواد غذایی در دوره کارشناسی، گرایشهای شیمی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ میکروبیولوژی صنایع غذایی و تکنولوژی صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشجو پذیرفته و مشغول فعالیتهای آموزشی و پژوهشی می باشد.

ارتباط موثر و فعال بین دانشگاه و صنعت جهت حل مشکلات فنی و کیفی و هموار کردن راههای ارتباط صنعت و دانشگاه، ارتقا کارایی و اثربخشی پژوهشهای کاربردی و استفاده کارآمد از قابلیت ها و ظرفیت های موجود از جمله اهداف راهبردی گروه علو م و...

ادامه معرفی

تجهیزات آزمایشگاهی

نام دستگاه:
استریومیکروسکوپ
1. دستگاه تعیین سطح برگ گیاه (مخرب و غیر مخرب) 2. محفظه رشد گیاه (گراس چمبر) 3. اتاقک جوانه‌زنی 4. دستگاه رطوبت‌سنج برگ گیاه (بمب آب گیاه) 5. کلروفیل متر 6. کلروفیل فلورسنس 7. پرومتر
گروه آموزشی:
مهندسی آب, اصلاح و بیوتکنولوژی, اقتصاد کشاورزی, علوم باغبانی, علوم خاک, زراعت, علوم دامی, علوم و صنایع غذایی, گیاهپزشکی, مکانیک بیوسیستم, دانشکده
مسئول هماهنگ کننده:
آقای مهندس علی قمی
شماره تلفن:
23224
نام دستگاه:
کلروفیل متر
کلروفیل متر می تواند محتوای کلروفیل گیاهان را اندازه گیری کند. محتوای کلروفیل و محتوای نیتروژن برگ رابطه بسیار نزدیک دارد. بنابراین، محتوای کلروفیل می تواند تقاضای گیاهان برای نیترو را بازتاب دهد. با استفاده از تستر chlorophyll می توانید انجام دهید برای قرار دادن کود نیتروژن به طور منطقی، بهبود بهره برداری از نیتروژن و حفاظت از محیط زیست.
گروه آموزشی:
مهندسی آب, اصلاح و بیوتکنولوژی, اقتصاد کشاورزی, علوم باغبانی, علوم خاک, زراعت, علوم دامی, علوم و صنایع غذایی, گیاهپزشکی, مکانیک بیوسیستم, دانشکده
مسئول هماهنگ کننده:
آقای مهندس
شماره تلفن:
275

گروه علوم و صنایع غذایی

مدیر گروه
کنترل کیفیت مواد غذایی
رتبه علمی:
استاد
m.alizadeh@urmia.ac.ir
معاون گروه
تکنولوژی روغنهای خوراکی
رتبه علمی:
استادیار
h.almasi@urmia.ac.ir

رشته های تحصیلی

گروه علوم و صنایع غذایی
کارشناسی:
  1. كارشناسي علوم و صنایع غذایی - تبدیل مواد غذایی
کارشناسی ارشد:
  1. كارشناسي ارشد صنایع غذایی
  2. کارشناسی ارشد علوم مواد غذایی
  3. کارشناسی ارشد زیست فناوری مواد غذایی
  4. کارشناسی ارشد فناوری مواد غذایی
دکتری:
  1. دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی
  2. دکتری شیمی مواد غذایی
  3. دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی
  4. دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

لیست تجهیزات آزمایشگاهی

  • نام دستگاه: استریومیکروسکوپ
  • نام دستگاه: کلروفیل متر