امروز

جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

مقاله ISI چاپ شده توسط دکتر هادی الماسی، دانشیار محترم گروه علوم و صنایع غذایی براساس مستندات منتشر شده در پایگاه ESI به عنوان مقاله داغ (Hot paper) انتخاب شد.

این مقاله با عنوان :

 Sodium caseinate-coated and β-cyclodextrin/vitamin E inclusion complex-loaded nanoliposomes: A novel stabilized nanocarrier

مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد بوده و در مجله LWT-Food Science and Technology به چاپ رسیده است.

این مجله با ضریب تأثیر 4/952 و چارک Q1 یکی از معتبرترین مجلات حوزه علوم و صنایع غذایی در انتشارات Elsevier می باشد.

موضوع این مقاله، طراحی نانوسامانه نانولیپوزوم حاوی ویتامین E جهت استفاده در غنی سازی مواد غذایی است.

پوشش دهی سطح نانولیپوزوم ها با استفاده از ترکیبات بیوپلیمری، رویکرد نوینی است که در طراحی این نانوحامل های لیپیدی مورد توجه قرار گرفته است و می تواند به افزایش پایداری و بهبود زیست فراهمی ترکیب درون پوشانی شده کمک کند. در این پژوهش برای اولین بار از پروتئین کازئین شیر برای پوشش دهی این نانوحامل استفاده شده است.