جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

با توجه به سیاستهای دانشگاه مبنی بر افزایش منابع درآمدی و افزایش بهروری از قسمت های مختلف آن من جمله اراضی کشاورزی و نیز در راستای بهبود کیفیت آموزشی در دانشکده کشاورزی و کمک به‌ مهارت آموزی و کارآفرین شدن دانشجویان در قالب اجرای طرح های درآمدزا، فرهنگ سازی کشت و کار گیاهان دارویی و معطر کم آب بر، کاهش مصرف آب در فضای سبز دانشگاه و جهت احیا دریاچه ارومیه، طرح کاشت مزرعه گل محمدی در فضای سبز دانشگاه ارومیه در مجاورت ساختمان امور خوابگاه ها در اوایل تابستان سال گذشته انجام و هم اکنون به مرحله بهره برداری رسیده است.
عملیات کاشت دومین مزرعه یک هکتاری گل محمدی نیز در اواسط پاییز سال گذشته در مجاورت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه اجرا گردیده است. مزارع گل محمدی محوطه دانشگاه براساس تفاهم نامه دفتر اقتصادی دانشگاه با دکتر امیر رحیمی عضو هیات علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی در راستای اجرای فضای سبز با گیاهان دارویی و معطر و در قالب طرح سرمایه¬گذاری مشترک اجرا گردیده است.

لازم به ذکر است که برداشت از این مزرعه فقط توسط تیم دکتر رحیمی صورت خواهد گرفت و هرگونه برداشت توسط سایرین از آن غیر مجاز می باشد.