امروز

جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

دورهمی "آب و فناوری" با هدف ارتقای ارتباط اساتید، دانشجویان و پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه و همچنین هم­افزایی رشته ­های مختلف در حوزه آب و محیط­زیست و نیل به سمت رفع نیازهای علمی، پژوهشی و دانشجویی در فضای صمیمی به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

این نشست صمیمی با حضور مدیران پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری و جمعی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی آب، گروه مرتع و آبخیزداری، گروه شیمی، گروه مهندسی عمران، گروه معدن و پژوهشکده آرتیما و آبزی­پروری به همراه دانشجویان فعال و همچنین اعضای انجمن­های علمی-دانشجویی گروه مهندسی آب، مهندسی خاک، آبخیزداری، عمران و موسسه علمی پژوهشی پیشتازان اندیشه نو و کانون دوستداران دریاچه ارومیه در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه واقع در پردیس شهر دانشگاه ارومیه به مدت دو ساعت برگزار شد.

امید است با برگزاری نشست­های بعدی، گام­های بیشتری در جهت ایجاد فعالیت­های فناورانه، ایجاد سرمایه اجتماعی و شبکه ارتباطی بین دانشجویان و اساتید و رفع نیازهای دانشجویی برداشته شود.