پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در ادامه بازدید های میدانی خود اینبار از بخش های مختلف دانشکده کشاورزی این دانشگاه به منظور بررسی مسائل آن بازدید نمود.
دکتر علیجانپور در حاشیه این بازدید و در نشست مشترک با رئیس، معاونین و روسای گروه های آموزشی دانشکده کشاورزی، ضمن تاکید بر حمایت از ایده های جدید در دانشگاه گفت: دانشگاه باید به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کند.
رئیس دانشگاه ارومیه افزود: آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی را به آزمایشگاه های مرجع علوم مختلف تبدیل کنید تا ضمن ارتقای دانشگاه، این دانشکده محلی برای رجوع و حل مسائل کشاورزی و صنایع وابسته آن در استان باشد.
دکتر ابراهیم سپهر رئیس دانشکده کشاورزی نیز در این نشست ضمن اشاره به ارتقای جایگاه دانشگاه در استان در زمینه ارتباط با جامعه و صنعت در دوران مدیریت جدید، گفت: در دانشکده کشاورزی همکاری همکاران بسیار نزدیک و همسو است و ان شالله اقدامات ویژه ای در جهت ارتقای آزمایشگاه ها انجام خواهیم داد.
در ادامه جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در مورد دانشکده و بررسی اقدامات ویژه در جهت ارتقا آزمایشگاه ها و ارتباط این دانشکده با جامعه و صنعت، هر یک از مدیران گروه ها گزارشی از عملکرد گروه و مسائل مختلف آن را مطرح نمودند.