پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

جلسه هم اندیشی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی با رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد.

دکتر سپهر رئیس دانشکده کشاورزی در این نشست ضمن بیان ظرفیت های این دانشکده، گفت: در دانشکده کشاورزی امکانات و ظرفیت های خوبی جهت فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی وجود دارد . همچنین با وجود آزمایشگاه های مرجع در این دانشکده می توان اقدامات موثری در افزایش ارتباط با صنعت و جامعه و رفع مشکلات استان و کشور انجام داد.

دکتر سپهر افزود: اگر ارتباطات و تعاملات سازمانها و دانشگاه ها افزایش یابد، تاثیرات مثبتی در جامعه خواهد داشت.

دکتر شهند مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی نیز در این نشست با تاکید بر این نکته که استفاده از فناوری ها و علوم نوین در حفاظت از محیط زیست یکی از ملزومات این امر است، گفـت: اداره کل حفاظت محیط زیست جهت حفاظت و پایش اطلاعات قطعا به ارتباط با دانشگاه نیاز دارد.

دکتر شهند بیان نمود: در بحث کشاورزی پایدار، حفاظت از خاک، کودهای شیمایی و آلاینده هایی که وارد محیط زیست می شوند بیشتر به کمک دانشگاهیان نیاز داریم.

وی افزود: برخی از آزمایشگاه های دانشگاه ارومیه آزمایشگاه های معتمد ما هستند که در آنها تجهیزات منحصر به فردی وجود دارد.

در ادامه این جلسه هر یک از مدیران گروه های آموزشی دانشکده کشاورزی نظرات و مباحث خود را در ارتباط با اداره کل حفاظت محیط زیست بیان نمودند