جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

با حضور دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و اعضای هیات رئیسه و به همت مدیریت دانشکده کشاورزی، از اساتید بازنشسته دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه تجلیل شد.

دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در این آئین ضمن ارائه گزارشی از وضعیت رو به رشد و در حال توسعه دانشگاه ارومیه،‌ گفت: در آئین و رسوم ما نگهداشتن احترام معلمان و ریش سفیدان یکی از با ارزش ترین امور است که امروز خوشحال در خدمتتان اساتید پیشکسوت دانشگاه ارومیه هستم. ما همواره باید احترام و جایگاه این عزیزان را گرامی بداریم.

آقایان پروفسورمحمد حسن صفرعلیزاده، اصغر خسرو شاهی، مهدی تاجبخش،  پرویز فرهومند و همچنین آقایان دکتر محمدرضا ارسلان بد، مرتضی قدیم زاده، احد مطلبی،  مختار مختارزاده،  نورعلی حق دوست، اساتیدی بازنشسته ای بودند که در این مراسم با اهدای لوح و هدیه ای تجلیل شدند.