سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

گروه گیاهپزشکی

گروه اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی یکی از ده گروه موجود در دانشکده کشاورزی (اوّلین دانشکده موجود در دانشگاه ارومیه که در سال 1344 تأسیس گردید) می باشد. این گروه در سال 1391 از گروه زراعت تفکیک و فعالیت خود را به صورت مستقل شروع کرد. گروه در زمان منفک شدن از گروه زراعت و اصلاح نباتات علاوه بر مقطع کارشناسی دارای دو مقطع کارشناسی ارشد( اصلاح نباتات در سال 1387 و بیوتکنولوژی کشاورزی در سال 1388) بود. از نیم سال اوّل سال تحصیلی 94- 93 دو مقطع دکتری در رشته اصلاح نباتات(گرایش ژنتیک مولکولی - گرایش ژنتیک بیومتری) به فعالیت های آموزشی گروه اضافه گردید به طوری که گروه درحال حاضر دارای یک مقطع تحصیلی کارشناسی، یک مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دو مقطع تحصیلی دکتری برای اصلاح نباتات و یک مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد برای بیوتکنولوژی کشاورزی می باشد. از زمان تفکیک دانشجویان کارشناسی اصلاح از زراعت (سال 1387) تا کنون 120 نفر در دوره کارشناسی فارغ­التحصیل شده­اند، در دوره کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات 26 نفر و در رشته بیوتکنولوژی 19 نفرفارغ­التحصیل گردیده­اند. اعضای هیأت علمی گروه شش نفر بوده که از فارغ­التحصیلان معتبرترین دانشگاه­های خارج و داخل کشور می­باشند. در حال حاضر، برنامه توسعه گرایش­های تحصیلی و جذب هیأت علمی متناسب با گرایش­های علمی متنوع در دستور کار گروه قرار دارد.

مسئولین گروه

مدیریت گروه